HaleyDewit Club
যোগদান
Fanpop
New Post
Explore Fanpop
 The Originals 1x03
added by
Source: twilighter4evr
অনুরাগীদের শিল্প
দ্যা ওরিজিনালস্‌
gifs
twilighter4evr
পরাকাষ্ঠা uitgeroepen tot 'Vrouw অগ্রদূত het Jaar' door Billboard Pink
Pink is door Billboard uitgeroepen tot 'Vrouw অগ্রদূত het Jaar'. De zangeres reageert verrast op het nieuws. "Ik was echt geschokt en verrast", zegt de zangeres, die de onderscheiding op 10 december tijdens Billboard Women in সঙ্গীত in New York in ontvangst neemt. Het blad Billboard verschijnt sinds 1894 en publiceert sinds jaar en dag de belangrijkste Amerikaanse hitlijsten. Met haar album 'The Truth About Love' stond পরাকাষ্ঠা onlangs voor het eerst op de bovenste plaats in de Billboard 200. Eerder dit jaar scoorde ze met 'Just Give Me a...
continue reading...
added by flowerdrop
Source: দ্বারা me - flowerdrop
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
added by HaleyDewit
added by LovingLucy
Source: LovingLucy
added by HaleyDewit
video
নিক্কেলবাকা
how আপনি remind me
সঙ্গীত video
added by HaleyDewit
Source: buffyworld, picnik, ipiccy
added by HaleyDewit
Source: homeofthenutty + picnik
added by HaleyDewit
added by GDragon612
added by GDragon612
added by GDragon612
added by GDragon612
added by GDragon612
added by GDragon612
added by smile19
Source: Made দ্বারা smile19
added by LovingLucy
Source: Loving Lucy
posted by HaleyDewit
অ্যাডেলে (23) en haar nieuwe vriend Simon Konecki (36) kunnen nu al niet meer zonder elkaar. Een vriend vertelt aan HeatWorld dat de twee gaan samenwonen.

De zangeres, die bekend is geworden met liedjes die vooral over liefdesverdriet gaan, lijkt nu weer gelukkig in de liefde. "Adele is in lange tijd niet zo gelukkig geweest. Ze spenderen veel tijd samen. Ze is zelfs op huizenjacht en wil met hem samenwonen." De Britse zangeres werd begin januari zoenend gespot met haar nieuwe vlam, de baas অগ্রদূত een Engelse ontwikkelingsorganisatie. Ze waren op vakantie in Florida. (Belga / KME)
Emma Watsons korte pittige jongenskopje heeft haar nog geen windeieren gelegd. De Britse actrice schitterde al op covers অগ্রদূত Vogue en Marie Claire en is een graag geziene gaste op catwalkshows. Ook het Britse magazine Elle is অনুরাগী অগ্রদূত de ster uit de "Harry Potter"-films. Het modeblad riep Emma Watson uit tot stijlicoon অগ্রদূত 2011.

De 20-jarige actrice kreeg een prijs tijdens de Elle Style Awards uit handen অগ্রদূত ontwerpster Vivienne Westwood.
Watson, die haar lange lokken liet knippen na de allerlaatste opnames অগ্রদূত "Harry Potter", is ontzettend blij met de onderscheiding. "Dit is schitterend. Ik...
continue reading...