add a link

Vatanım Sensin izle

মতামত দিন
Fanpup says...
I remember visiting this website once...
It was called VATANIM SENSİN DİZİSİ İZLE, Vatanım Sensin 1.Bölüm
Here's some stuff I remembered seeing:
Vatanım Sensin internete özel fragmanı yayınlandı. Cevdet\'in, başına gelenleri, hayatının değişimini görselleyen tanıtımda onu nasıl öldürdüklerini göreceksiniz.
Ülkemizin her tarafı işgal edilmektedir. Sadece cesur, fedakar askerlerimizin eline kalırken Selanik, düşmek üzeridedir. Cevdet Binbaşı, Selaniğin, kurtulması için baş kaldıranlardan birisiydi. Bunun bedelini ise ihanetle ödeyecektir. İsyan çıkarttığından hapishaneye atılmıştır. Kaçıyormuş süsü verilerek onu öldüreceklerdir. Hayata tutunmayı başaran Cevdet, düşmanların eline esir olarak düşüyor. Bir kaç yıl cehennem hayatı yaşayarak, büyük savaşın kapısında yeniden ülkesine dönüp, bu sefer intikamını alacaktır.
yayınlanan özel tanıtımını soluksuz seyredeceksiniz. Azize\'nin, kocasından vazgeçmeyişi en yakın arkadaşı Tevfiğin, Cevdet\'in öldüğünü değerlendirerek çocukluk aşkına yakınlaşmaya çalışması ve yeniden yeşerecek bir aşkın doğuşuna tanıklık edeceğiz. Dram, Savaş, Aşk, Entrikalar ön planda olacak duygulardır!
Etiketler: Vatanım Sensin, Vatanım Sensin Fragmanları, Vatanım Sensin İnternete Özel
Vatanım Sensin Yeni Bölümü, Vatanım Sensin 1.Bölümünde (27 Ekim Perşembe) Neler Olacak?
Savaşın acımasızlığında vazifeleri, vicdanları arasında sıkışan insanların hayatını ele alacağı etkileyeceği konusuyla nihayet başlamaktadır. İzmir\'in, işgali esnasında sürekli mağlubiyetle biten bir milletin yorgun oluşu, canını, dişine takarak vatanları için mücadelerini Cevdet, Azize\'nin, gözünden işleyecektir.
Cevdet, mutlu bir aileye sahiptir. Üç tane çocuğuyla Türkiye\'nin, binbaşısıdır. En yakın arkadaşı Tevfik, ile görevden göreve koşuşturmaktadırlar. En son büyük savaşta düşmanların eline tutsak düşen Cevdet, ihanete uğramıştır. Gerçek ihaneti de böylelikle atarken dizimizin en önemli özelliği bütün duyguları bize birer birer yaşatacaktır. Cevdet\'in, esir düştüğü düşman hatlarında ülkesine ölüm haberi gönderilmiştir. Azize, aşık olduğu adamın acısını yaşarken asker dulu olduğundan ayağa çocukları için kalkmak zorundadır.
Artık seneler sonra Yıldız, güzelliğiyle nam salmış genç kız olmuştur. Hilal, ise büyümüş ve babasının yolundan ilerlemeyi sürdürmektedir. En büyük sorumluluk ise Ali Kemal\'dedir. Babasının öldüğünü sanarak ailesine sahip çıkmak zorunda kalmıştır. Üstelik içinde ki aşkı kalbine gömerek bunu yapmak zorundadır.
Bir kaç yıl sonra son savaşın yaşanacağı haberleri yayılmaktadır. Yunanlılar, ülkemizin her tarafını artık sarmışlardır. Bu savaşın gölgesinde Azize, ailesini de büyük sürpriz beklemektedir. Cevdet, artık geri dönmüştür. Kendi yıkıntılarından tekrar doğan Binbaşı, bu sefer intikamını yaşatacaktır. Ailesiyle yeniden birleşimi savaşın gölgesi ardından tekrar aşkların yeşermesini yaşatacaktır. Dizimizin derin, soluksuz sürükleyici konusuyla 20:00\'da, Kanal D ekranlarında, kaçırırsanız üzülürsünüz!
Vatanım Sensin 1.Bölüm izle, Vatanım Sensin Son Bölüm
, İzmir, Kordon ve Kemeraltı gibi yerlerde çekimleri sürmektedir. Diziye özel mekanlar tasarlanmış, ambiyansları düzenlenmiştir. Selanikte, tam anlamıyla tarihimizi yansıtarak, bunu yapımcılarımız görsellikleriyle boğacaktır.
İzmir\'in, işgal altında olduğu 1918, yılına bizi tekrardan götürerek Cevdet, karakterinin gözünden o zamanın bütün gerçekciliğiyle işleyecek diziye ekibimizin emeğinin büyük olduğunu öncelikle belirtelim. Çalışmalar aylar sonrasında gelişmeye bağlanarak, sonunda gelişmeleri sunulmaya başlamıştır. Cevdet, vatanseverliğiyle imrendirirken, vatanı için verdiği mücadele, fedakarlıklar, cesaretini ele alacaktır.
Çekimler İzmit\'in, Seka Park Platosunda başlanmıştır.
Vatanım Sensin için hazırlanırken, inanılmaz derece de sermaye döküldüğünü sırf seyircilere kalitenin, tarihin gerçek yüzünü göstermek için buna değer olduğunu açıklayan O3 Medya, yeni sezonun damgasını vuracak projeye önderlik etmenin gururunu yaşamaktadırlar. Artık gün saymaya başladığımız dizimiz yakın zamanda sizlerle buluşacaktır!
Etiketler: Haberler, Vatanım Sensin izle, Vatanım Sensin Nerede Çekildi, Vatanım Sensin Seti Nerede, Vatanım Sensin Son Bölüm izle
Vatanım Sensin Yeni Fotoğraflar (Cevdet, Esir Düşüyor)
Cevdet Binbaşı, savaş esnasında düşmanların tuzağına düşerek arkadan vurulmuştu.
Vatanım Sensin Yeni Fotoğrafları bununla ilgili olurken, Yunanların eline esir düştüğü kareler haberimizin devamında yer almaktadır.
Bir askerin belki de başına gelebilecek en kötü olaylardan bir tanesidir. Düşman ellerinde köle gibi çalıştırılmak zorunda kaldı, hakaret edildi, ezildi. Buna rağmen onu hayata tek bağlayan Vatanına olan sevgisi, ailesine çektiği özlemden kaynaklanmaktaydı. Her kalktığı gün, zorla çalıştırıldığı zamanlarda tutunacak dal sadece düşünde Vatana tekrar kavuşmasını arzuladığından kaynaklanmaktaydı.
Vatanım Sensin Dizisi son zamanlarda sizi ekranlara kitleyecek kaliteli projelerden bir tanesi olacaktır. Dizimize
kavuşacağız, şok, heyecanlı gelişmeleriyle tek solukta izleyeceğinize eminiz. Sizi heyecanlandıracak görselliklerle baş başa bırakıyoruz.
Etiketler: Haberler, Vatanım Sensin, Vatanım Sensin Cevdet Esir, Vatanım Sensin Yeni Fotoğrafları
Vatanım Sensin Dizisi Başlıyor! Beklediğimizden az süre de hangi gün olacağı belirlenen dizimizin başlama tarihi olarak 27 Ekim Perşembe kararı kılınmıştır.
Zaten Hazırdılar! Oyuncularımız, ekibimizin uzun süre kamuoyundan gizli çalışmaları nihayet meyvelerini vermeye başlamıştır. Dün itibariyle yapılan sürpriz açıklamayla yayınlanacağı tarih söylenirken, herkes şaşkınlık içinde sadece bir kaç gün saymaya başlamıştır.
Tarihin gerçekçiliğinin arkasında durarak İzmir İşgali esnasında kahraman askerlerimizin nasıl hayat sürdüğünü merak ediyor musunuz? Hem ufkunuzu, bilgilendirmenizi açacak bu diziyi kesinlikle seyretmenizi tavsiye etmekteyiz. Konusu, oyuncularımızla büyüleyici bir etki bırakacağına inanarak son zamanların en kalitelisini hissettiren dizi olacağından eminiz. Buna en büyük referans ise ekibimiz olurken, mutlaka kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz. Kaçırırsanız çok şey kaybedeceğinizi de belirtmeliyiz!
Etiketler: Haberler, Vatanım Sensin, Vatanım Sensin Günü Belirlendi, Vatanım Sensin Hangi Gün
Vatanım Sensin Leon (Boran Kuzum) Kimdir?
Vatanım Sensin Leon Karakteri Kimdir? Boran Kuzum, 17 Şubat 1993 yılında, İstanbul\'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Sahne Sanatları bölümü Tiyatro, eğitimi almaktadır. Oyunculuk mevzunu olduktan sonra, küçük çaplı oyunlarda yer alarak yapımcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Kendisini en son hatırlayacağımız dizi Muhteşem Yüzyıl Kösem\'de, rol almıştır. Kendisinin kariyerinin en önemli deneyimi olduğunu açıklarken, en son olarak Vatanım Sensin Dizisi Leon, karakteriyle karşımıza çıkacaktır. Leon, Yunan askeridir. Kötülerin tarafında olup, onun karakterinin özellikleri Zeki, eğitimli ama, en büyük sorunu ise Babası Vasilli\'dir. Gözüne girmeye çalışsa da, bir türlü başaramamıştır. Türkiye\'nin, işgali zamanlarda göreceğimiz Ali Kemal\'le, sürekli karşılaşıp aralarında büyük düşmanlık olacaktır.
Boran Kuzum, yer aldığı Vatanım Sensin projesinde bir yabancı askeri oynayacaktır. Karakterinin en zorlu tarafı aksanı olduğu belirtirken, uzun süre Leon\'un, Yunan aksanına çalıştığını belirtmiştir. Bakalım yeni dizimiz de onu beğenebilecek misiniz? Her ne kadar kötü tarafta olsa da, oyunculuğuyla ön planda olacağını düşünmekteyiz.
Etiketler: Vatanım Sensin, Vatanım Sensin Boran Kuzum Kimdir?, Vatanım Sensin Leon Karakteri, Vatanım Sensin Oyuncuları
Vatanım Sensin 1, Bölüm izle, Vatanım Sensin Yeni Bölümü Cevdet'in, gözünden Vatanına olan aşkını dehşet, aşk dolu haliyle anlatacak d...
Merakla beklenilen Vatanım Sensin ilk fragmanı na kavuştuk. Aylar süren çalışma da, farkını gösteren projenin görsel kalitesine hep berabe...
Vatanım Sensin Dizisi Nerede Çekiliyor? , İzmir, Kordon ve Kemeraltı gibi yerlerde çekimleri sürmektedir. Diziye özel mekanlar tasarlanmış...
Vatanım Sensin sezonun en fazla izlenecek projelerinden bir tanesi olacaktır. 1.Bölümüyle sizleri tutuklu bırakacak hikayesinin açılışı İzm...
Necati Şahin, Nuran Evren Şit 'in, kaleminden yazılan Vatanım Sensin Konusu , İzmir'in, işgal sırasında ki 1918 yılına, bizi geri dö...
Vatanım Sensin Leon Karakteri Kimdir? Boran Kuzum, 17 Şubat 1993 yılında, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet...
Vatanım Sensin Yeni Fotoğraflar (Cevdet, Esir Düşü...
Vatanım Sensin : Vatanım Sensin Son Bölüm | Vatanım Sensin izle | Vatanım Sensin
read more
save

0 comments